Eerste prijs, start-ups, innovaties en geweldige sprekers: Sluijmer Multimedia bij The Next Web!

Eind mei vond tech- en innovatieconferentie The Next Web plaats in de Westergasfabriek te Amsterdam. Kevin en Michael waren erbij! Dat was voor hen een hele ervaring: drie dagen vol uitdagingen, innovaties en te gekke sprekers. Waar TNW in 2006 als kleine conferentie begon, is het evenement inmiddels uitgegroeid tot een heus festival waar vele tech-bedrijven en inspirerende sprekers bij betrokken zijn. Topmannen en -vrouwen van grote multinationals – zoals Google, Microsoft, Facebook, Uber, Reddit, Booking.com en nog veel meer – waren ter plaatse en toonden zich als ware inspiratiebronnen. Logistieke problemen tackelen, nieuw personeel, bedrijfscultuur en innoverend blijven waren maar een fractie van de vele onderwerpen die aan bod kwamen.

Eerste prijs Deezer bij hackathon

De eerste prijs gewonnen bij de Deezer Hackathon tijdens The Next Web! Jazeker, wij zijn supertrots op onze Kev die tijdens een 36 uur durende ‘hackathon’ samen met zijn team de beste Deezer applicatie wist te ontwikkelen. Ter informatie: een hackathon is een bijeenkomst van software- en website-ontwikkelaars die samenwerken aan problemen en projecten. In dit geval werd gekozen om de beste applicatie met Deezer implementatie te ontwikkelen. We hebben maar weer eens bewezen dat muziek ons echt in het bloed zit. Gefeliciteerd Kev!

Sluijmer Multimedia bij The Next Web
Op de tweede dag van de conferentie na 36 uur programmeren. 

Start-ups en innovaties

Op beide dagen was er een overvloed aan innovaties, nieuwe ideeën en allerlei start-ups die zich konden presenteren in de verschillende hallen. Variërend van investerings-maatschappijen tot virtual reality en big data start-ups. We hebben van alles gezien op het gebied van grote data-analyses, betalingssystemen en online ontwikkelingen.

Naast alle tech-innovaties waren er ook een groot aantal inspirerende sprekers en vonden er interviews plaats. Zo vertelden Casey Neistat, Gary Vaynerchuk en Kees Koolen over hun eigen ervaringen en hoe zij tegen bepaalde dingen aan kijken. De rode draad in hun presentaties was dat doorzettingsvermogen, hard werken en vooral samen doen waar je goed in bent de sleutel tot succes vormen. Ook wij als team hebben die waarden hoog in het vaandel staan. Zoals Gary Vaynerchuk zei:

The best marketing strategy ever: Care.

 

Helemaal up-to-date

Ook dit jaar was TNW weer een groot succes. Moe maar voldaan kunnen we terugkijken op een gezellige, inspirerende, maar bovenal leerzame editie. We zijn weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, innovatie en bedrijfsvoering. De ideeën en ervaringen die we in deze drie dagen hebben opgedaan, kunnen we nu zelf toepassen en doorontwikkelen. En dat is natuurlijk de belangrijkste reden waarom we dit soort evenementen bezoeken.

marketingbureau-sluijmer-multimedia-bij-the-next-web
Op de laatste dag van de conferentie.

Door Michael Sluijmer op .
michael@sluijmermultimedia.com