Flash reclame banners zijn passé, nu omzetten naar HTML5!

Flash is passé, voor velen is dat een opluchting, terwijl het voor anderen juist een grote teleurstelling is. Google is met zijn populaire Google Chrome browser nu ook definitief gestopt met het ondersteunen van Flash banners en gaat zelfs Flash reclame banners blokkeren. Wellicht heeft u dat zelf ook al ondervonden. Ontzettend vervelend, want dat zou zomaar eens kunnen betekenen dat u minder omzet binnenhaalt en dat is funest voor elke ondernemer.

Impactvolle reclame banners

Het is de hoogste tijd om uw Flash banners om te zetten in HTML5. Online reclame banners worden namelijk niet meer gemaakt in Flash, maar in HTML5. Een groot voordeel van het formaat is dat deze ook te bekijken zijn op telefoons en tablets. Samen met Bureau Kellerman, een echte speler in de marketing wereld, heeft Sluijmer Multimedia zich gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van reclame banners. Wij hebben ons verdiept in de nieuwe formats en met onze kennis en ervaring op het gebied van marketing realiseren wij de meest mooie en impactvolle banners.

Wat kost het?

Natuurlijk bent u nieuwsgierig naar de prijs van deze conversie. Terecht! Sluijmer Multimedia ontwikkelt een set dat bestaat uit de 7 standaardformaten voor een prijs van slechts € 360,00 excl. BTW. Is het de bedoeling dat ook de banners worden ontworpen? Dan is de prijs € 500,00 excl. BTW. Uiteraard zijn deze prijzen afhankelijk van de eisen, duur en complexiteit van de animaties. Onze scherpe prijzen maken het voor u aantrekkelijk om uzelf opnieuw in de markt te profileren als dé expert in uw vakgebied.

Heeft u bestaande banners of bent u opzoek naar een nieuwe partner voor de ontwikkeling van reclame banners? Bel of mail ons gerust. Wij informeren u graag over de mogelijkheden! Sluijmer Multimedia gaat met plezier voor u aan de slag.

Door Michael Sluijmer op .
michael@sluijmermultimedia.com