Snelle en veilige hosting in samenwerking met True

Zoals u wellicht weet, heeft Sluijmer Multimedia de webhosting per 1 januari 2016 uitbesteed aan True. Wij streven voortdurend naar verbeteringen op elk vlak en wij zijn ervan overtuigd dit te vinden in onze nieuwe partner True. Samen halen we het maximale uit de online wereld en denken graag mee met uw succes. True levert managed hosting door middel van proactief beheer van alle onderdelen binnen onze hostingomgeving. Sluijmer Multimedia vindt dat enorm belangrijk, want een website moet altijd gemakkelijk bereikbaar zijn en achter de schermen moet natuurlijk ook alles perfect werken. Wat betekent deze samenwerking voor uw website en welke rol speelt Sluijmer Multimedia in dit verhaal? Wij leggen dit graag aan u uit in onze nieuwe blog. 

Waarom True?

Sluijmer Multimedia heeft gekozen voor een samenwerking met True. Waarom? Volgens ons is het een van de toppers in Nederland op het gebied van (web)hosting. Wij stellen hoge eisen aan de performance, security en service van onze hosting partner en hebben dit gevonden in True. In samenwerking met dit bedrijf kunnen wij u met onze servers altijd een veilige en snelle hosting aanbieden. Het bedrijf is ISO 20071 & NEN 7510 gecertificeerd. Daarmee voldoet het bedrijf aan alle beveiligingseisen van deze tijd.  Oplossingen op maat zijn uiteraard altijd mogelijk. Voor u als ondernemer biedt dat de mogelijkheid mee te groeien met uw succes. 

Wat levert deze samenwerking u op?

Het is niet meer dan logisch dat u de vraag stelt wat deze samenwerking voor u als ondernemer oplevert. Wij zetten het graag overzichtelijk voor u op een rij:

-24/7 monitoring van uw prestaties en netwerk -Minimale dagelijkse back-ups -Zeer korte reactietijden -Al uw data is perfect beveiligd -Een huidige uptime van maar liefst 100 procent -Een hostingpartner die u altijd kunt vertrouwen

Ervaar zelf de voordelen van onze samenwerking met True 

Kortom, True sluit uitstekend aan op ons ‘bedrijfsgevoel’. Ze zijn persoonlijk betrokken, altijd aanwezig en doen wat u als klant verwacht. Iets wat wij bij Sluijmer Multimedia hoog in het vaandel hebben staan en wat past binnen onze bedrijfsfilosofie. Wilt u ook de voordelen ervaren van onze samenwerking met True? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor een nieuwe website, webapplicatie, domeinnaam of hosting. Wij gaan graag met u in gesprek om u te voorzien van een advies op maat en besteden onze hosting met vertrouwen uit aan een bedrijf als True. 

Een kort filmpje over True

Door Michael Sluijmer op .
michael@sluijmermultimedia.com