Teksten en foto’s op nieuwe website

Een nieuwe website is leuk en soms ook broodnodig, alleen wordt te vaak de bijdrage van de klant onderschat. Denk hierbij aan teksten en grafisch materiaal zoals foto’s en product afbeeldingen. Onze klanten geven aan het lastig te vinden om deze pakkende en informatieve teksten te schrijven, daarnaast hebben zij vaak nog geen hoogwaardige foto’s van eigen producten of werkomgevingen om te gebruiken op hun nieuwe website. Daarom bieden wij aan onze klanten altijd de mogelijkheid om deze teksten en foto’s door professionals te laten maken.

Website teksten

De tekst op een website is niet alleen hét visitekaartje voor de klant maar ook is een goedgeschreven tekst belangrijk voor de vindbaarheid van uw website in zoekmachines. Lastig, geen inspiratie, wat zeg je dan, zijn vaak antwoorden die wij krijgen en niets is ook minder waar. Mooie passende teksten schrijven is niet makkelijk en gaat enige tijd in zitten, toch is het belangrijk dat ze er komen.

In ons team hebben wij een tekstenschrijver die jaren ervaring heeft, ruim 6500 teksten heeft geschreven en er de nodige aandacht aan geeft. Hij heeft kennis van zaken en weet precies hoe teksten de aandacht trekken van uw bezoekers. Hij doet onderzoek naar het vakgebied en ook met de vindbaarheid in zoekmachines (SEO) houdt hij rekening. Onze klanten bieden wij de mogelijkheid om deze teksten door ons te laten schrijven en zo een zorg bij u weg te nemen, hierdoor houdt u tijd over om uw bedrijf te runnen.

Afbeeldingen en foto’s

Niet alleen met teksten, maar ook met visueel materiaal zoals foto’s en afbeeldingen hebben sommige klanten moeite. Dit kan zijn omdat ze niet stilstaan bij het belang hiervan of omdat zelf niet de ervaring en tijd hebben om zelf voor professionele foto’s en afbeeldingen te zorgen.

Hierin gaat Sluijmer Multimedia ook een stapje verder en biedt de mogelijkheid aan klanten om hierin te faciliteren. Op locatie zoals een winkel of loods maar ook van producten voor een webshop. Het verloop van de bouw van een nieuwe winkel vastleggen? Ook geen probleem.

Voor velen is een website dé manier om de klant te laten ‘proeven’ van de diensten of producten die zij leveren. Hierbij is beeldmateriaal essentieel en niet te onderschatten. In combinatie met goed geschreven teksten is het bezoek voor de klant een impactvolle en leuke ervaring.

Wij adviseren en begeleiden u graag in het proces van idee naar een complete website met bijhorende inhoud. U kunt ons 7 dagen per week bereiken en ook voor spoedklussen kunt u ons bellen.

Door Michael Sluijmer op .
michael@sluijmermultimedia.com