Wij zoeken versterking in ons team van een SEO-specialist!

In goede SEO (Search Engine Optimization), SEA (Search Engine Advertising) en bijkomende zaken gaat veel tijd zitten. Het zijn ook geen processen die na eenmalig aanpassen klaar zijn maar juist herhalende processen, waaraan voor optimale resultaten, maandelijks aan gewerkt moet worden. Voor de research, planning en uitvoering van de SEO-strategie zoeken wij iemand die dit in-depth binnen ons team gaat uitvoeren!

Aan onze klanten willen wij meer aanbieden dan een basis SEO optimalisatie. Beloven dat de klant op nummer één in zoekmachines komt te staan doen we niet, maar op de eerste pagina is zeker mogelijk. Dit is niet van de ene op de andere dag te realiseren, maar heeft tijd nodig en neemt maanden van continue optimalisatie en onderzoek in beslag.

Het allerbelangrijkste is dat de klant baat heeft bij de door ons gerealiseerde werkzaamheden, daar ben jij verantwoordelijk voor! Geen mooie praatjes en flauwekul, maar juist resultaat! Ook voor speciale acties of diensten een SEA-campagne opzetten maakt deel uit van jouw werkzaamheden. Je werkt nauw samen met de rest van het team en samen bewaken we de resultaten.

Afhankelijk van het budget van onze klanten zullen wij meer of minder werk voor je hebben. Wij nemen SEA-campagnes vanaf €100,- per maand aan en SEO onderhoud abonnementen vanaf €110,- per maand om de benodigde resultaten te kunnen behalen.

Wat wij zoeken:

• Een jong iemand met verstand van zaken die binnen ons team past;
• Kennis van SEO, SEA, linkbuilding, autoriteit/content strategieën, keyword research, social media management enz;
• Werkervaring is niet noodzakelijk, je kunt een hoop ervaring bij ons opdoen. Wel verwachten we dat je snel (van je fouten) leert en weet wat je doet.
• Een zeer flexibele ZZP’er.

Wat wij bieden:

• Leuk bedrijf met goede toekomstperspectief, altijd leuk om te weten!
• Jong maar gedreven team waar je zo inrolt.

Wat wij wensen:

• Iemand uit omgeving Lelystad/Almere (Flevoland) die indien nodig bij ons op kantoor kan plaatsnemen. Niet noodzakelijk, wel gewenst.
• Wij hopen dat je niet een 9 tot 5 mentaliteit hebt, op die manier kunnen we ook in het weekend en desnoods tot laat in de avond doorgaan om de resultaten te behalen!

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan een mailtje naar michael@sluijmermultimedia.com, we horen graag van je!

Hartelijke groet,
Michael Sluijmer

Door Michael Sluijmer op .
michael@sluijmermultimedia.com