Een websiteb(r)ouwer met passie!

Wij zijn op zoek naar een webdeveloper die ons kan komen versterken bij een aantal lopende projecten. Een student/freelancer voor het ontwikkelen van websites op basis van designs, schrijven van WordPress plugins en verstand van databases. Als het voor beide partijen bevalt zullen we vaker samen werken!

Over jou

Je hebt ervaring met front- en backend development. Daarbij heb je inzicht in usability en UX. Je werkt samen met het team om toffe websites neer te zetten. Verder heb je ervaring met responsive HTML5 templates en plugins voor WordPress.

We zoeken een jonger iemand die binnen ons team en werksfeer past. Je hoeft je opleiding nog niet afgerond te hebben, als je maar genoeg tijd hebt om aan de opdrachten te werken en nette code kunt afleveren.

Over ons

Sluijmer Multimedia is een fanatiek, fris en ambitieus bedrijf in Lelystad. Gedreven werken wij aan opzienbarende websites, reclame banner creation & campagnes, opvallende content media en social mediastrategieën. Dit doen wij voor te gekke kleine en grote merken, startups en non-profits. We verzorgen de digitale communicatie voor een aantal A-merken in de telecom en toeristenbranche, en werken samen met een toonaangevend actie-communicatie bureau uit Amsterdam.

In een informele werksfeer werken wij samen aan uiteenlopende projecten, hierbij zijn wij flexibel in de werktijden en heeft iedereen de vrijheid om zich verder te ontwikkelen. Raspberry Pi’s, Arduino’s en binnenkort de PINE64 en een 3D printer; allemaal tot ieders beschikking.

Ben jij onze nieuwe webdeveloper? Stuur ons dan een mail via michael@sluijmermultimedia.com met je portfolio en een code/project voorbeeld waar je aan gewerkt hebt. We horen graag van je!

Groet, Michael

Door Michael Sluijmer op .
michael@sluijmermultimedia.com