Updates

Vindbaar zijn in Google en Bing, hoe doe ik dat? We vertellen het je!

Iedereen wil gevonden worden in zoekmachines en daarbij zoveel mogelijk klanten verwerven en voorzien van een goede dienst of product. Tegenwoordig vereist dit meer inspanning dan voorheen en moet er nagedacht worden over gerichte marketing. [Iets in de trend van heel veel websites bijgekomen, meer competitie maar ook meer zoekvolume waar van geprofiteerd kan worden.] Graag geven wij jou meer inzicht in hoe dit werkt, wat je zelf kunt doen en hoe wij van dienst kunnen zijn.

Lees verder...

Eerste prijs, start-ups, innovaties en geweldige sprekers: Sluijmer Multimedia bij The Next Web!

Eind mei vond tech- en innovatieconferentie The Next Web plaats in de Westergasfabriek te Amsterdam. Kevin en Michael waren erbij! Dat was voor hen een hele ervaring: drie dagen vol uitdagingen, innovaties en te gekke sprekers. Waar TNW in 2006 als kleine conferentie begon, is het evenement inmiddels uitgegroeid tot een heus festival waar vele tech-bedrijven en inspirerende sprekers bij betrokken zijn.
Lees verder...

Content plaatsen op social media, gebruik de juiste formaten!

Het plaatsen van goede content op social media is van groot belang voor de uitstraling van jouw bedrijf.

Jamie Spencer van makeawebsitehub.com heeft over de meest gebruikte social media platforms weer een mooie infographic gemaakt. De formaten blijven continu in beweging, we helpen graag met het ontwikkelen van de juiste content. Laat content op social media er nooit meer vervormd uitzien!
Lees verder...

Snelle en veilige hosting in samenwerking met True

Zoals u wellicht weet, heeft Sluijmer Multimedia de webhosting per 1 januari 2016 uitbesteed aan True. Wij streven voortdurend naar verbeteringen op elk vlak en wij zijn ervan overtuigd dit te vinden in onze nieuwe partner True. Samen halen we het maximale uit de online wereld en denken graag mee met uw succes.
Lees verder...

Een websiteb(r)ouwer met passie!

Wij zijn op zoek naar een webdeveloper die ons kan komen versterken bij een aantal lopende projecten. Een student/freelancer voor het ontwikkelen van websites op basis van designs, schrijven van Wordpress plugins en verstand van databases. Als het voor beide partijen bevalt zullen we vaker samen werken!
Lees verder...

Mobiel internetverkeer neemt nog steeds toe – Doe er je voordeel mee!

Mobiel internetverkeer maakt een omvangrijke groei door. Het boeken van een hotel voor een nachtje weg doen we gemakkelijk via de smartphone of de tablet. Datzelfde geldt ook voor het plaatsen van een bestelling in een webwinkel. Je hoeft er je laptop niet meer voor op te starten, maar dit doe je eenvoudig als je bijvoorbeeld in de trein of lekker onderuit op de bank zit.

Zeker de laatste generatie doet veel meer op de smartphone dan achter een laptop. Wat kun jij als ZZP’er of MKB’er met deze gegevens? Kun jij verder groeien met je bedrijf door aandacht te geven aan mobiel internetverkeer?
Lees verder...

Flash reclame banners zijn passé, nu omzetten naar HTML5!

Flash is passé, voor velen is dat een opluchting, terwijl het voor anderen juist een grote teleurstelling is. Google heeft met zijn populaire Google Chrome browser nu ook definitief het ondersteunen van Flash opgezegd en gaat zelfs Flash reclame blokkeren.
Lees verder...

Wij zoeken versterking in ons team van een SEO-specialist!

In goede SEO (Search Engine Optimization), SEA (Search Engine Advertising) en bijkomende zaken gaat veel tijd zitten. Het zijn ook geen processen die na eenmalig aanpassen klaar zijn maar juist herhalende processen, waaraan voor optimale resultaten, maandelijks aan gewerkt moet worden.

Voor de research, planning en uitvoering van de SEO-strategie zoeken wij iemand die dit in-depth binnen ons team gaat uitvoeren!
Lees verder...

Bel ons via 088 751 4545!

Vanaf vandaag zijn wij te bereiken via ons zakelijk hoofdnummer 088 751 4545! Het werd voor ons tijd om een hoofdnummer in te stellen en zo ook de mogelijkheid te creëren om in de nabije toekomst u direct door te verbinden met de specialist die u nodig hebt. Erg handig!
Lees verder...

Teksten en foto’s op nieuwe website

Een nieuwe website is leuk en soms ook broodnodig, alleen wordt te vaak de bijdrage van de klant onderschat. Denk hierbij aan teksten en grafisch materiaal zoals foto’s en product afbeeldingen.

Onze klanten geven aan het lastig te vinden om deze pakkende en informatieve teksten te schrijven, daarnaast hebben zij vaak nog geen hoogwaardige foto’s van eigen producten of werkomgevingen om te gebruiken op hun nieuwe website.
Lees verder...
Sluijmer Multimedia BV
Apolloweg 325
8239 DC Lelystad